Btým

Chotíkov vedoucí celek soutěže z Doubravky v úvodu překvapil. Hostům se ale povedlo do poločasu vyrovnat a ve druhém poločase výsledek otočit. Rapid si tak před těžkým dvojbojem s Ledci a Lhotou udržel stoprocentní bodový zisk.

Rapid jel do Chotíkova jako favorit zápasu a lídr soutěže. Cestu za dalšími body si ale hosté zkomplikovali hned v úvodu. Domácí totiž poslal do rychlého vedení v 10. minutě Pašek. Chotíkov pak držel hosty na distanc od své branky mimo akce, na jejímž konci byl Brůček, který v 23. minutě vyrovnal. Kromě dvou gólových akcí se toho příliš ale v prvním poločase nestalo a šli do kabin asi přeci jen spokojenější domácí hráči.Ve druhém poločase už domácí vážněji branku hostů neohrozili a tak se čekalo na to, jestli se Rapid prosadí nebo skončí utkání dělbou bodů. Dlouho to vypadalo na druhou možnost, to by se ale do vlastní branky nesměl trefit v 73. minutě domácí Kestler. Naděje domácích na cenný bodový zisk utnul pak v 83. minutě Zikmund. Dvěma góly nakonec hosté potvrdili zlepšený výkon ve druhém poločase a z velké části díky dobře sehraným přečíslením berou tři body.   

FC Chotíkov B – Rapid Plzeň B 1 : 3 ( 1 : 1 )

Branky : 23.Brůček , 73.vlastní , 83.Zikmund

ŽK : 35.Hlaváč

Sestava : Matějka – Klimeš , Nový , Václavík , Hlaváč (75.Moule) – Brůček , Votava , Pešek , Řežáb – Fikrle Matěj (63.Zikmund) – Holík J.

Čelo tabulky : 1.Rapid B 21 b , 2.Lhota B 18 b , 3.Košutka B 15 b , 4.Ledce 13 b , 5.Letná 13 b , 6.Slovan B 12 …

Ohlasy k zápasu

FC Chotíkov 1932 B

Miroslav Hauer, hráčZápas byl poměrně vyrovnaný. Bohužel jsme nezachytili pár rychlých protiútoků a soupeř nás potrestal.

SK Rapid Plzeň B

Pavel Nový, hráčMalé hřiště, nepříjemný, soubojový soupeř a bylo zaděláno na to, že nám tenhle zápas moc chutnat nebude. Vše umocnila ještě rychlá branka domácích. Pak se hrálo spíš od vápna k vápnu a tak jsme se první půlí spíš protrápili, i když se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli asi o něco lepší a dali jsme dva góly. Chotíkov žádnou vážnější šanci neměl, tak asi 3 body pro nás nakonec zasloužené. Chotíkovská rezerva ale překvapila a měla by v pohodě hrát střed tabulky.

Starší dorost

7.kolo

Rapid/Prazdroj – SK Slavia Vejprnice 4 : 6 ( 2 : 3 )

Branky : Sidoran 2 , Šilhavý , Míčka

Sestava : Čížek – Hrubý , Urbánek , Galovič , Vítek , Hamáček (75.Jonáš) , Sidoran , Míčka , Lepič , Kabát (82.Voráček) , Šilhavý (66.Sobotka)

Mladší dorost

7.kolo

Rapid/Prazdroj – SK Slavia Vejprnice 2 : 3 ( 1 : 2 )

Branky : Varga , Dvořák

ŽK : Varga

ČK : 44.Vítek

Sestava : Jílek – Ruttner , Bradáč , erhard , Spěšný , Jandoš , Kabát , Panoška , Vítek , Bušek , Varga , Polena , Hora , Tureček , Tran , Dvořák , Shocheniuk , Dlouhý

Tomáš Holík
2 října, 2023